zaterdag 29 juni 2013

Over de nieuwe Online Bijbel dvd voor abonnee's

De "dvd-fabriek" waar de Online Bijbel DVD wordt geproduceerd en verzonden heeft gemeld per abuis een 300-tal brieven dubbel te hebben afgedrukt, waardoor ruim 300 abonnee's twee keer een dvd ontvangen. Hiervoor bieden zij hun excuses aan.  De jaarbijdrage 2013 wordt niet twee keer geïncasseerd. De tweede dvd kunt u vernietigen. De brief bij beide brieven bevat dezelfde gegevens.

Juist deze week is in het kantoor van Importantia een waterleiding gesprongen waardoor het kantoor ontruimd moest worden en elders een tijdelijk onderkomen moest worden gezocht. De waterschade is enorm, maar alles wat essentëel is voor de bedrijfsvoering is gespaard gebleven.

Ook deze week kreeg de kantoormedewerker een oproep van het ziekenhuis voor een operatie (eerder dan gepland). Hierdoor zal het kantoor waarschijnlijk tot 9 juli helemaal gesloten zijn. Tot die tijd worden geen bestellingen afgehandeld, geen post verwerkt en geen mail gelezen. Omdat de medewerker na ontslag uit het ziekenhuis niet direct fulltime beschikbaar zal zijn zal de afhandeling van mail in de komende twee maanden vertraging oplopen. Hiervoor onze excuses.

Voor alle vragen over installatie en gebruik van de Online Bijbel software zijn de medewerkers van stichting Online Bible Europe beschikbaar. Zij zijn bereikbaar via http://www.onlinebible.org/html/dut/support

De afhandeling van administratieve vragen en bestellingen duurt dus langer. Bedankt voor uw begrip, geduld en gebed voor deze dubbele situatie.