maandag 23 december 2013

Een Kerstgroet en wat u kunt verwachten in 2014

Importantia wenst u gezegende Kerstdagen.
Er ligt een bewogen jaar achter ons. Een kantoorruimte werd een zwembad door een gesprongen waterleiding en een ziekenhuisopname van medewerker lijken tegenslagen, maar het spoedige herstel en een verbouwing van de kantoorruimte geeft nu een mooi vooruitzicht naar 2014. Bovendien mochten we de Online Bijbel app voor iOS introduceren. Allemaal redenen om dankbaar te zijn.
 
Wat u in 2014 van ons kunt verwachten?

1. Meer titels voor de Online Bijbel app
Er wordt hard gewerkt aan het uploaden van Online Bijbel titels naar de Apple servers om deze titels beschikbaar te laten zijn voor de Online Bijbel app. Iedere week komen er nieuwe titels bij. Met deze nieuwsbrief zullen we u op de hoogte houden

2. Een vernieuwing van het Basispakket voor de Windows versie
Met al het nieuws over de Online Bijbel app lijkt het alsof er met de Windows-versie niets meer gebeurd. Maar schijn bedriegt. Er staat een geheel nieuw gratis Basispakket gepland te verschijnen ergens in het eerste kwartaal van 2014. Meer nieuws hierover volgt via deze nieuwsbrief.

3. Tal van titelupdates voor de abonnee's.
In het eerste kwartaal van 2014 zullen ook tal van titelupdates beschikbaar komen voor de Online Bijbel abonnee's. Meer nieuws hierover volgt uiteraard via deze nieuwsbrief in de loop van 2014.

4. Nieuwe extra inhoud voor het Basispakket (beide Windows-versie en iOS-versie)
Met een tweetal uitgevers is overeenstemming bereikt het gratis Basispakket te mogen uitbreiden met zeer waardevolle uitbreidingen voor bijbelstudie en het begrijpen van de bijbel. De eerste uitbreiding zal in de loop van het eerste kwartaal van 2014 aangekondigt worden.

5. Een nieuwe downloadsite voor de Windows-versie
Er komen voor de Windows desktopversie veel gratis downloads beschikbaar. Het betreft kant-en-klare bijbelstudies en bondige studieboekjes. Er is echter een nieuwe website nodig om deze te kunnen aanbieden. Middels een crowdfunding project hopen we het benodigde geld bijeen te kunnen krijgen. Meer informatie >>>

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u de Online Bijbel app nog niet ge├»nstalleerd op uw iPad of iPhone? Installeer het gratis Basispakket vanuit de Appstore. Daarmee krijgt u een uitgebreid pakket met veel mogelijkheden.

http://clkuk.tradedoubler.com/click?p=24371&a=2211109&url=https%3A%2F%2Fitunes.apple.com%2Fnl%2Fapp%2Fonline-bijbel%2Fid689283051%3Fmt%3D8%26uo%3D4%26partnerId%3D2003


 

Laat meer mensen profiteren van de Online Bijbel app
  • Kopieer dit artikel en verstuur het per email naar vrienden en bekenden.
  • Plaats een bericht op uw Facebook of Twitter een bericht. Vermeldt cross-link.nl/olb-nl
  • Vindt onze facebook-pagina leuk
  • Laat de app aan anderen zien
  • Schrijf uw review van de app

Ondersteun Online Bijbel met uw gift

Het ontwikkelen van een app als de Online Bijbel kost geld. Heel veel geld. Het liefst willen we zoveel mogelijk gratis beschikbaar maken, maar zowel de app als de content kost geld. Zelfs als content al digitaal beschikbaar is, gaan er nog steeds veel arbeidsuren zitten in het ontsluiten van de inhoud. Die arbeidsuren moeten betaald worden. Wij werken met professionals om alles van optimale kwaliteit te laten zijn. Uw gift wordt daarom zeer op prijs gesteld:

http://www.onlinebible.org/html/dut/donation.html


Ontvang tips en artikelen over de Online Bijbel per email

Het is mogelijk om de artikelen en het nieuwe over de app per email te ontvangen. Schrijf u hiertoe in voor de nieuwsbrief.