dinsdag 14 oktober 2014

Twee nieuwe (gratis) commentaren voor Online Bijbel - Timotheüs t/m Filemon & Hebreeën

Nieuwe gratis downloads beschikbaar op
olb-downloads.org


Op olb-downloads.org zijn een aantal nieuwe gratis downloads beschikbaar voor de gebruikers van de Online Bijbel desktop editie.

Op olb-downloads.org bieden wij gratis Online Bijbel titels die gebruikt kunnen worden bij het Online Bijbel Basispakket of bij de Online Bijbel dvd-rom. Veel Nederlandstalige downloads die aangeboden worden op olb-downloads.org staan niet op de Online Bijbel dvd-rom.


De brieven aan Timotheüs, Titus en Filemon - M.G. de Koning
Dit commentaar op de "pastorale brieven" van Paulus is geschreven door Ger de Koning. Met dank aan Uitgeverij Daniël en de auteur kan dit boek nu aangeboden worden als gratis download. Maar ook dankzij de hulp van een vrijwilliger is het Word-bestand omgezet en kunnen wij DV in de toekomst meer commentaren van Ger de Koning aanbieden.

De module kan kosteloos gedownload worden van olb-downloads.org
Online Bijbel Abonnees krijgen deze extra titels binnen (naast andere extra titels) met de abonnee download service.
Deze titel staat niet op de Online Bijbel dvd-rom

Deze titel zal in de toekomst ook toegevoegd worden als gratis titel voor de Android en iOS-app


De brief aan de Hebreeën - M.G. de Koning
De brief aan de hebreeën heeft een speciaal karakter. De schrijver van deze brief geeft uitleg aan tal van passages uit het Oude Testament. Met dank aan Uitgeverij Daniël en de auteur, Ger de Koning, kan dit boek nu aangeboden worden als gratis download. Ook hierbij heeft een vrijwilliger geholpen bij de omzetting van het Word-bestand. 
De module kan kosteloos gedownload worden van olb-downloads.org.
Online Bijbel Abonnees krijgen deze bijgewerkte titel binnen (naast andere extra titels) met de abonnee download service.

Deze titel is ook beschikbaar als gratis titel vanuit de Android en iOS-appNieuwe titels voor de Online Bijbel Abonnee
De abonnee-download voor Online Bijbel Abonnees bevat nu de volgende nieuwe en bijgewerkte titels. De nieuwe titels staan dus in het geheel niet op de Online Bijbel dvd-rom. De bijgewerkte titels staan dus in een slechtere versie op de laatste dvd-rom:

Update van software naar versie 4.40
De brieven aan de Thessalonikers - MG de Koning (nieuwe titel)
De brieven aan Timotheüs, Titus en Filemon - M.G. de Koning (nieuwe titel)
De brief aan de Hebreeën - M.G. de Koning (nieuwe titel)
Commentaar op Genesis 1-11 - John Bunyan (bijgewerkte titel)
Romans - an explanation ... - MG de Koning (nieuwe titel)
Authorised Version: correcties in de bijbeltekst en in de Strong-coderingen
Greek-English Lexicon: correcties in de tekst
Hebrew-English Lexicon: correcties in de tekst
NeUe Bibel.heute - Karlheinz Vanheid (grondige revisie van deze duitstalige bijbelvertaling)
Unrev. Luther Bibel 1545: (bijgewerkte module)

De download is verkrijgbaar voor Online Bijbel Abonnees vanaf de speciale Abonnee downloadsite


Nieuwe site voor de Online Bijbel apps
Voor de Online Bijbel-apps van Cross Link Services is een nieuwe site in gebruik genomen: www.onlinebibleapp.com  Op deze site staat informatie over de Android en iOS-app en worden links aangeboden om de app te kunnen downloaden.


Verdere ontwikkeling ...
Nu de eerste versie van de Android-app beschikbaar is gekomen is Cross Link Services begonnen aan het bijstellen van de iOS-app. Ondertussen is iOS 8 beschikbaar gekomen en de nieuwe mogelijkheden uit dit operating-system worden ook meegenomen.
Cross Link Services wil de gebruikers van de iOS-app ook aansluiten aan hun gebruikers-account systeem. Hierdoor krijgen zij toegang tot meer titels en kunnen titels ook cross-platform (Android vs iOS) gebruikt worden, als een gebruiker bijvoorbeeld een Android telefoon en een iPad bezit.

Nadat deze synchronisatie gereed is kan begonnen worden aan het ontwikkelen van een dienst voor de Online Bijbel abonnee's, zodat zij Online Bijbel titels kunnen gebruiken op hun desktop, Android en iOS-apparaten vanuit één gebruikers-account. Hiertoe is Importantia Publishing, de uitgever van het Online Bijbel abonnement, een samenwerking aangegaan met Cross Link Services BV, de uitgever van de Online Bijbel apps. De planning is dit in de loop van 2015 te kunnen bieden.

Ondertussen zullen de iOS en Android apps updates ondergaan om functionaliteit toe te voegen en bugs te verhelpen. Ook zal de hoeveelheid beschikbare titels verder uitbreiden.


Laat meer mensen profiteren van de Online Bijbel app
  • Kopieer dit artikel en verstuur het per email naar vrienden en bekenden.
  • Plaats een bericht op uw Facebook of Twitter een bericht. Vermeldt www.onlinebibleapp.com
  • Vindt onze facebook-pagina leuk
  • Laat de app aan anderen zien
  • Schrijf uw review van de app

Ondersteun Online Bijbel met uw gift

Het ontwikkelen van een app als de Online Bijbel kost geld. Heel veel geld. Het liefst willen we zoveel mogelijk gratis beschikbaar maken, maar zowel de app als de content kost geld. Zelfs als content al digitaal beschikbaar is, gaan er nog steeds veel arbeidsuren zitten in het ontsluiten van de inhoud. Wij willen optimale kwaliteit bieden. Uw gift wordt daarom zeer op prijs gesteld:

http://www.onlinebible.org/html/dut/donation.html


Ontvang tips en artikelen over de Online Bijbel per email

Het is mogelijk om de artikelen en het nieuwe over de app per email te ontvangen. Schrijf u hiertoe in voor de nieuwsbrief.