vrijdag 17 april 2015

Nieuwe download voor Online Bijbel Abonnement

Nieuwe download/update voor het Online Bijbel Abonnement beschikbaar


In deze nieuwsbrief kunt u informatie vinden over ontwikkelingen rond het Online Bijbel Abonnement.

1. Er is een update met nieuwe titels beschikbaar als download voor het Online Bijbel Abonnement.

2. Er is nieuws over de komende koppeling van het Online Bijbel Abonnement met de apps van Cross Link Services BV.

3. Vanaf 2015 zal het abonnement nog meer voordelen bevatten.Nieuwe titels voor de Online Bijbel Abonnee
De abonnee-download voor Online Bijbel Abonnees bevat nu de volgende nieuwe en bijgewerkte titels. De nieuwe titels staan dus in het geheel niet op de Online Bijbel dvd-rom. De bijgewerkte titels staan dus in een slechtere versie op de laatste dvd-rom:

Update van software naar versie 4.40
> Studies in het Evangelie naar Johannes (nieuwe titel) <nieuw toegevoegd
De brieven aan de Thessalonikers - MG de Koning (nieuwe titel)
De brieven aan Timotheüs, Titus en Filemon - M.G. de Koning (nieuwe titel)
De brief aan de Hebreeën - M.G. de Koning (nieuwe titel)
Commentaar op Genesis 1-11 - John Bunyan (bijgewerkte titel)
Romans - an explanation ... - MG de Koning (nieuwe titel)
Authorised Version: correcties in de bijbeltekst en in de Strong-coderingen
Greek-English Lexicon: correcties in de tekst
Hebrew-English Lexicon: correcties in de tekst
NeUe Bibel.heute - Karlheinz Vanheid (grondige revisie van deze duitstalige bijbelvertaling)
Unrev. Luther Bibel 1545: (bijgewerkte module)

De download is verkrijgbaar voor Online Bijbel Abonnees vanaf de speciale Abonnee downloadsite
Online Bijbel Abonnement en mobiele apparaten ...

Er begint schot te komen in de aansluiting van de Android en iOS-apps aan het Online Bijbel Abonnement. Deze maand nog gaat er een eerste test draaien onder Online Bijbel medewerkers. De aansluiting bestaat hieruit dat het Online Bijbel app-account gekoppeld wordt aan het Online Bijbel Abonnement. Hiermee worden alle titels die bij het abonnement horen standaard toegankelijk in de app. Abonnee's behoeven hierdoor niet allerlei titels aan te schaffen voor gebruik op hun mobiele apparaat.

Voor een tweede testronde zoekt Cross Link Services een 15-tal vrijwilligers die de aansluiting willen testen. Dit helpt om onduidelijkheden op te sporen en documentatie en instructies aan te passen daar waar nodig.

De test moet uitgevoerd gaan worden door een groep gebruikers die meer of minder ervaring hebben met mobiele apparaten vanuit verschillende omstandigheden. U kunt zich aanmelden als geïnteresseerde voor deze testronde. U krijgt dan een aanmeldingsformulier opgestuurd. Vanuit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt om een juiste spreiding te krijgen aan deelnemers die de koppeling testen.

Indien u een Online Bijbel abonnement hebt en beschikt over een Android (vanaf 4.3) en/of iOS apparaat kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde voor deze test. Dit kunt u doen via het contactformulier voor administratieve vragen op de website van Importantia. U krijgt dan een aanmeldingsformulier toegestuurd. Uit de aanmeldingen kiest Cross Link Services BV een aantal testers. Aanmelding betekent dus niet dat u ook geselecteerd wordt.

Er zijn geen kosten verbonden aan het meewerker aan deze test. Wel krijgt u eerder toegang tot de koppeling. Het kan zijn dat er kinderziektes aan het licht komen tijdens de test. Er kan dus niet gegarandeerd worden dat tijdens de testperiode alles goed functioneert.Voordelen Online Bijbel Abonnement

Het Online Bijbel Abonnement wordt in de loop van 2015 en daarna flink uitgebreid in mogelijkheden. Mogelijkheden die bij de losse dvd-verkoop en de losse app-verkoop niet beschikbaar zullen zijn.  Zo wordt het Online Bijbel Abonnement de enige mogelijkheid om titels te gebruiken op zowel de desktop computer als ook mobiele apparaten, zonder dat hiervoor een extra aanschaf nodig is.

Bovendien is de tariefstructuur van het Online Bijbel abonnement aangepast, waardoor het voor die mensen die al een Online Bijbel dvd-rom bezitten goedkoper is om met een Online Bijbel Abonnement te beginnen.

Indien u nog geen Online Bijbel Abonnement bezit kunt u ook gebruik gaan maken van deze extra mogelijkheden. Voor meer informatie, zie de website van Importantia.Laat meer mensen profiteren van de Online Bijbel
  • Kopieer dit artikel en verstuur het per email naar vrienden en bekenden.
  • Plaats een bericht op uw Facebook of Twitter een bericht. Vermeldt www.onlinebibleapp.com
  • Vindt onze facebook-pagina leuk
  • Laat de app aan anderen zien
  • Schrijf uw review van de app


Ondersteun Online Bijbel met uw gift

Het ontwikkelen van een app als de Online Bijbel kost geld. Heel veel geld. Het liefst willen we zoveel mogelijk gratis beschikbaar maken, maar zowel de app als de content kost geld. Zelfs als content al digitaal beschikbaar is, gaan er nog steeds veel arbeidsuren zitten in het ontsluiten van de inhoud. Wij willen optimale kwaliteit bieden. Uw gift wordt daarom zeer op prijs gesteld:

http://www.onlinebible.org/html/dut/donation.htmlOntvang tips en artikelen over de Online Bijbel per email

Het is mogelijk om de artikelen en het nieuwe over de app per email te ontvangen. Schrijf u hiertoe in voor de nieuwsbrief.