dinsdag 16 juni 2015

Nieuwe functies toegevoegd aan Online Bijbel iOS-app

Vandaag werd in de Appstore een nieuwe versie vrijgegeven van de Online Bijbel iOS app. De app is voorzien van een tweetal nieuwe functies die het gebruik van de app vereenvoudigen.

1. Blader sneller door Lexicons, Woordenboeken en Commentaren.

Stel je leest iets in een Lexicon en je wilt één item verder of terug kijken. In de oude versie moest dat via de navigatie knop. Nu kan je met je vinger van rechts naar links vegen om een item verder te kijken of van links naar rechts vegen om om een item terug te gaan. Op deze wijze door een Lexicon bladeren voelt veel natuurlijker aan.

2. Inzoomen op afbeeldingen en landkaarten

Het is nu mogelijk om bij afbeeldingen en landkaarten in te zoomen.


Vorige week viel het vernieuwde Online Bijbel Abonnement in Nederland door de brievenbussen. Voor alle abonnee's is het nu mogelijk de Online Bijbel ook op hun mobiele apparaten te gebruiken. (Android en iOS)

Indien u wel de Online Bijbel app bezit en voor een aantrekkelijke prijs over veel meer inhoud wilt beschikken is het Online Bijbel Abonnement interessant. Voor omgerekend slechts € 3,75 per maand beschikt u over een uitgebreide bibliotheek aan bijbelvertalingen en naslagwerken.

Meer informatie en een aanvraagformulier kunt u vinden op: