dinsdag 1 september 2015

Herziene Statenvertaling en Het Boek voor Online Bijbel app

Twee nieuwe bijbelvertalingen beschikbaar voor de Online Bijbel app: Herziene Statenvertaling en Het Boek


De Herziene Statenvertaling en Het Boek zijn beiden beschikbaar voor de Online Bijbel app.

Beide bijbelvertalingen zijn verkrijgbaar als een in-app-aankoop vanuit de Online Bijbel app (Android & iOS).

Online Bijbel abonnee's die beide vertalingen al beschikbaar hebben vanuit het Online Bijbel abonnement behoeven deze bijbelvertalingen niet extra aan te schaffen, maar kunnen ze direct downloaden vanuit de winkel in de app.
Nieuwe downloads voor de Online Bijbel apps

Peshitta_NL

De Nederlandse vertaling van de Peshitta is ook beschikbaar voor de Online Bijbel Apps. Vanuit de winkel kan deze nieuwe module gratis gedownload worden door iedereen die een gebruikersaccount heeft aangemaakt.

Vertaling van het nieuwe testament uit het oude aramees.Thayer's Greek-English Lexicon on the New Testament - unabridged edition


Een belangrijk onderdeel van de Online Bijbel zijn de Lexicons. Er is nu een zeer uitgebreid Grieks Lexicon beschikbaar gekomen: de uitgebreide Thayer's Greek-English Lexicon. Gebruikers van de Online Bijbel apps met een abonnement kunnen deze uitgebreide lexicon nu gratis downloaden vanuit de winkel in de app.

Het Thayer's Greek-English Lexicon is veel uitgebreider dan het standaard Greek-English Lexicon en het Grieks-Nederlands Lexicon.


Laat meer mensen profiteren van de Online Bijbel
  • Kopieer dit artikel en verstuur het per email naar vrienden en bekenden.
  • Plaats een bericht op uw Facebook of Twitter een bericht. Vermeldt www.onlinebibleapp.com
  • Vindt onze facebook-pagina leuk
  • Laat de app aan anderen zien
  • Schrijf uw review van de app


Ondersteun Online Bijbel met uw gift

Het ontwikkelen van een app als de Online Bijbel kost geld. Heel veel geld. Het liefst willen we zoveel mogelijk gratis beschikbaar maken, maar zowel de app als de content kost geld. Zelfs als content al digitaal beschikbaar is, gaan er nog steeds veel arbeidsuren zitten in het ontsluiten van de inhoud. Wij willen optimale kwaliteit bieden. Uw gift wordt daarom zeer op prijs gesteld:

http://www.onlinebible.org/html/dut/donation.htmlOntvang tips en artikelen over de Online Bijbel per email

Het is mogelijk om de artikelen en het nieuwe over de app per email te ontvangen. Schrijf u hiertoe in voor de nieuwsbrief.