vrijdag 12 augustus 2016

Uitgelicht: Beschouwing over de Brieven van Paulus

Uitgelicht: Beschouwing over de Brieven van Paulus

De brieven vormen een belangrijk onderdeel van het nieuwe testament. Een groot deel van wat wij geloven is gebaseerd op wat in de brieven geschreven staat. 

De Beschouwing over de Brieven van Paulus is een set van 10 boeken waarin de brieven van Paulus vers voor vers behandeld worden door Herman C. Voorhoeve. Dit commentaar verscheen voor het eerst in de tweede helft van de 19de eeuw.

Het commentaar staat al een aantal jaren op de Online Bijbel Studie DVD-rom en is ook beschikbaar voor de Online Bijbel apps.

Omdat de verkrijgbaarheid in druk nogal lastig was is deze set van 10 boeken nu ook weer in druk beschikbaar via Importantia Publishing. Naast de complete set is ook ieder deel apart verkrijgbaar in druk. Meer informatie op www.importantia-publishing.nl


Kortingsactie:
De Beschouwing over de Brieven van Paulus van Herman C. Voorhoeve kunnen ook geraadpleegd worden vanaf de Online Bijbel Studie DVD. Als lezer van deze nieuwsbrief kunt u deze DVD tot eind augustus aanschaffen met 12,5% korting. Dit is mogelijk wanneer u de volgende kortingscode gebruikt op de nieuwe website van Importantia. Gebruik hierbij de volgende kortingscode:

NB160815AAXA

De nieuwe website van Importantia Publishing vindt u hier: www.importantia-publishing.nl


Crowdfunding voor gratis Franse Bijbelvertaling

In Afrika wordt de Android-versie van Online Bible veel gebruikt. Deze gebruikers hebben echter amper geld om titels aan te schaffen. Importantia Publishing maakt daarom ook gratis content beschikbaar voor missionaire doeleinden. Het merendeel van het werk wordt uitgevoerd door vrijwilligers om de kosten zoveel mogelijk te drukken. Er blijven echter kosten over om dergelijke titels beschikbaar te kunnen maken en te kunnen distribueren. Om La Bible Crampon als gratis franse bijbel beschikbaar te maken moet middels crowdfunding € 200,- worden binnengehaald. Slechts 40 donaties van € 5 of 20 van € 10 of 4 van € 50,-. 
Helpt u mee? Doneer hierImportantia