vrijdag 7 oktober 2016

Over Bijbels Hebreeuws, een opruiming en boekrecensies

Basiscursus Bijbels HebreeuwsDe basiscursus Bijbels Hebreeuws van prof dr Jagersma is al jaren een veel gebruikte cursus in groepen. Ook kan dit boek gebruikt worden bij zelfstudie naast een andere opleiding of cursus in het bijbelse Hebreeuws.


Lees deze week over
  • Basiscursus Bijbels Hebreeuws
  • Een kleine opruiming
  • Een persoonlijk woord van de uitgever


Basiscursus Bijbels Hebreeuws - H. Jagersma

De basiscursus Bijbels Hebreeuws van prof dr Jagersma is al jaren een veel gebruikte cursus in groepen. Ook kan dit boek gebruikt worden bij zelfstudie naast een andere opleiding of cursus in het bijbelse Hebreeuws.

Aan de hand van 8 hoofdstukken uit het bijbelboek Genesis wordt de basis van het bijbelse Hebreeuws behandeld. Dit lesboek is vanuit Importantia Publishing beschikbaar voor zowel persoonlijk gebruik als ook voor gebruik in groepen. Er is een regeling voor collectieve aanschaf voor groepen vanaf 5 deelnemers. Neem contact op.

Dit boek is verkrijgbaar via www.importantia-publishing.nlEen kleine opruiming

Nu het boek Focus Breintrainer bij de Bijbel is verschenen in een 1-bandsuitgave willen we graag wat ruimte maken op de planken.

Op het kantoor liggen nog deeltjes uit de oude serie. De oude serie bestaat uit 19 deeltjes, terwijl in de nieuwe uitgave alles bij elkaar in één band is ondergebracht. Het restant bieden we aan met 80% korting via www.importantia-publishing.nl. Selchts € 2,- per deeltje. Wees er snel bij, want op-is-echt-op. (De deeltjes die inmiddels niet meer op voorraad zijn staan niet meer op de site)
Beschikbare NT-deeltjes
Beschikbare OT-deeltjes

Focus Breintrainer bij de Bijbel is een hulpmiddel bij het Bijbellezen. Na het lezen van een hoofdstuk in de Bijbel biedt Focus een aantal vragen over dat hoofdstuk. Het zoeken in de bijbeltekst naar de antwoorden helpt bij het krijgen van een scherp beeld van de gelezen tekst. De complete 1-bands uitgave van Focus Breintrainer bij de Bijbel (Genesis t/m Openbaring) is natuurlijk ook verkrijgbaar via www.importantia-publishing.nl Een persoonlijk woord van de uitgever

Deze week heb ik mij verdiept in de wereld van de boekrecensies op het internet. Ik probeer de situatie in Nederland en de Engelstalige wereld in kaart te brengen. Uiteraard met het doel om in contact te komen met mensen die regelmatig een boekrecensies schrijven. Als uitgever zie je nu eenmaal graag dat er op een inhoudelijke manier geschreven wordt over je boeken.

Uiteraard ben ik bekend met de boekrecensies die hun plek vinden in de klassieke media, zoals kranten en tijdschriften. Waar ik mij specifiek in verdiep is wat er op internet gebeurt als het om boekrecensies gaat. Ik stuit op blogs met recensies. Ik vind recensies op websites van kerken. En uiteraard zijn er ook de recensies op Bol.com. Zelfs op Facebook zijn recensies te vinden.

Boekrecensies kom ik overal tegen. Sommige van deze recensies zijn echt goed geschreven, waarbij het boek echt besproken wordt, inclusief het vermelden van de sterke en zwakke punten van het boek. Gewoon goede eerlijke recensies en geen verkapte verkoopverhaaltjes. En met de schrijvers van dergelijke recensies zou ik graag in contact willen komen.

Terwijl ik hiermee bezig ben realiseer ik mij dat onder de vaste lezers van deze nieuwsbrief mogelijk ook schrijvers van recensies zijn. Als dat zo is kom ik er graag mee in contact. Ik wil nl. een lijst met contacten opbouwen van mensen die ik kan voorzien van boeken en ebooks, zodat zij daar hun oprechte recensie over kunnen schrijven.

Dus schrijf je boekrecensies voor de website van je kerk, heb je een blog waarop je boekrecensies publiceert, plaats je boekrecensies in een Facebook-groep, of anderzins? - Stuur mij een bericht via het contactformulier op importantia-publishing.nl. Vermeldt daarin je naam, adres, email en waar je zoal boekrecensies publiceert. Doe er ook een link bij naar één of twee recensies die je geschreven hebt. Wie weet schrijf je binnenkort ook een recensie over een boek van Importantia Publishing?

een vriendelijke groet van,

Peter van der Schelde
uitgever

Geen opmerkingen:

Een reactie posten