vrijdag 15 december 2017

Voor jou geselecteerd: 5 populaire titels uit 2017

GESELECTEERD: 5 POPULAIRE TITELS

in 2017


Vijf populaire titels voor jou geselecteerd

Het jaar loopt bijna ten einde en dus is er gekeken welke titels het populairst zijn. Hieronder volgt een selectie.

Importantia Publishing houdt zich niet zo bezig met trends. Titels die uitgegeven worden zijn niet geselecteerd om verwachtte verkoop aantallen. Het gaat meer om de inhoud. Uiteraard moet er wel een verwachting zijn, dat de gemaakte kosten terugverdiend worden, maar het gaat niet zozeer om het maken van winst. Een paar goedlopende titels helpen uiteraard wel bij het bekostigen van andere titels. Hier een kort overzicht van titels die het aanzienlijk beter doen. Denk hierbij niet aan torenhoge verkoopaantallen. Bijbelwetenschap en bijbelstudie zijn thema's waar hoge verkoop aantallen niet in bestaan. Vandaar dat andere uitgevers ermee gestopt zijn. Maar Importantia Publishing wil juist dat deze titels beschikbaar blijven.

Zitten, wandelen, standhouden - Watchman Nee. Dit is al een hele oude titel. En op de één of andere manier heeft deze titel het dit jaar veel beter gedaan dan voorgaande jaren. Het bevat een studie naar de brief aan de Efeziërs. Het gaat over onze positie in Christus (zitten) die ons een uitgangspositie geeft in het leven (wandelen) en daardoor kunne wij de geestelijke strijd aan (standhouden).

Verkrijgbaar via Importantiaboekhandel.org, Bol.com en in de boekhandel

Licht voor elke dag Dagboek. Ook een klassieker. Dit dagboek is opgebouwd uitzorgvuldig geselecteerde bijbelteksten die bij elkaar een overdenking vormen. Het is beschikbaar in twee uitvoeringen. de standaard-uitvoering heeft een ochtend en avondoverdenking op één pagina en de luxere uitvoering bestaat uit dunner papier in een handzamer formaat en heeft een overdenking per pagina.

Verkrijgbaar via Importantia, boekhandel.org, Bol.com en in de boekhandel

Misschien een goede tip voor het komende jaar?
Geschiedenis van de theologie. Een beknopt overzicht van de ontwikkeling van de theologie. Goed leesbaar, duidelijk en verhelderend. Vormt een goede inleiding tot de theologie.

Verkrijgbaar via Importantia, boekhandel.org, Bol.com en in de boekhandel.
Apostolische Vaders. Deze geschriften uit de vroege kerk worden op de één of andere mnaier ieder jaar populairder. Er is een toenemende belangstelling in de Vroege Kerk en daarmee ook tot geschriften als de herder van Hermas, de brieven van Ignatius, e.a.

De Apostolische Vaders bestaat uit twee delen.
Deel 1 >>
Deel 2 >>


BasisBijbel ebook. De bijbel in makkelijk Nederlands wordt steeds bekender in Nederland. Dit jaar publiceerden wij een bijgewerkte editie van de tekst als ebook. het is beschikbaar via de website van boekhandel.org, iBookstore, Kobo en Bol.com.

Een persoonlijk woord van de uitgever

Heb je al eens gekeken op de website van Importantia Publishing onder de rubriek ISP? Dit ISP staat voor Importantia Scan & Print. Onder deze rubriek verschijnen allerlei oude boeken opnieuw in druk. Ze worden gescand en daarna printgereed gemaakt. Vandaar de naam.

Heel veel titels zijn echt uniek en alleen verkrijgbaar via Importantia Publishing. Sommigen hebben geen ISBN en zijn daardoor niet verkrijgbaar in de boekhandel. 

Deze boeken komen uit mijn persoonlijke bibliotheek. Ik ben die bibliotheek aan het scannen. En iedere keer valt het mij op dat er zulke mooie boeken tussen zitten. Dit zijn allemaal geen bestsellers. Ze zullen volgend jaar niet in de bestsellerlijst van 2018 staan. Maar het zijn wel waardevolle boeken. In 2018 ga ik door met het beschikbaar maken van deze boeken. Wat er nu staat heb ik in de laatste twee maanden beschikbaar gemaakt. Op zich gaat het dus redelijk snel. Ik hoop er in 2018 zo'n 100 titels aan toe te voegen.

Ik wens je gezegende Kerstdagen en tot in 2018.

een vriendelijke groet van,

Peter van der Schelde
uitgever